a.s.r. nieuwe podcastserie

September 15, 2020

Probleem starters op de huizenmarkt

a.s.r. hypotheken heeft een podcastserie opgenomen die bedoeld is voor financiële adviseurs. Paul Nijssen, commercieel manager a.s.r. hypotheken, gaat in gesprek met experts over onderwerpen die belangrijk zijn voor een goed en compleet hypotheekadvies. In deze podcast inspireren we u om alles uit het hypotheekadvies vak te halen wat erin zit.

Podcast #1: De lastige situatie van starters op de woningmarkt

De eerste podcast gaat over starters op de woningmarkt. Paul Nijssen gaat in deze podcast in gesprek met financieel planner en opleider René Kuiper. Welke mogelijkheden zijn er voor starters om hun eerste huis te financieren? En welke ontwikkelingen komen eraan? De podcast over starters op de woningmarkt is eenvoudig te beluisteren op www.asr.nl/podcasthypotheken. U kunt deze op elk moment van de dag beluisteren, tijdens een wandeling, de afwas, in de auto of aanzetten tijdens andere werkzaamheden.

Beluister de podcast

Week van de Starter

In de week van 27 september tot en met 3 oktober organiseert het Ministerie van Binnenlandse Zaken samen met verschillende partijen uit de woonbranche de ‘Week van de Starter’. a.s.r. draagt hier graag een steentje aan bij. Het doel van deze week is om de positie van starters te verbeteren. Met de podcast over starters op de woningmarkt kunt u zich extra voorbereiden op deze week.

Bekijk het webinar over de Startershypotheek van a.s.r. In ongeveer 25 minuten leggen Paul Nijssen en Herbert Meinders alles uit over de deze unieke 40-jarige hypotheek van a.s.r.

Bekijk webinar

Wilt u nog PE-punten verdienen in 2020? Dan kunt u zich aanmelden voor onze kennissessie over starters op de woningmarkt op 9 oktober. De sessie duurt van 13:30 uur tot 16:00 uur en hiermee verdient u 3 PE punten (Cat. B SEH).

Inschrijven kennissessie