Lloyds Bank

November 6, 2019

Test Consumentenbond

Volgens de Consumentenbond is Lloyds Bank een van de beste aanbieders als het gaat om de hypotheekvoorwaarden bij het kopen van een nieuwbouwwoning. Dat blijkt uit het testoordeel dat in de laatste editie van de Geldgids staat.

Wat heeft de Consumentenbond getest?
De Consumentenbond heeft de hypotheekvoorwaarden bij nieuwbouw van meerdere hypotheekverstrekkers beoordeeld. In het ‘Testoordeel offerte + depot + overbrugging’ wordt een cijfer gegeven voor de drie belangrijkste nieuwbouwvoorwaarden: de offertetermijn, het bouwdepot en de overbruggingslening. In het ‘Testoordeel totaal’ zijn meerdere voorwaarden meegenomen, dus niet alleen de voorwaarden die hiervoor zijn genoemd.

Hoge score voor Lloyds Bank
Lloyds Bank scoort een 7,9 op het totaal en zelfs een 8,0 op de drie voorwaarden die het belangrijkst zijn bij nieuwbouw. Daar zijn wij trots op! Met de voorwaarden van de Lloyds Bank Hypotheek kunt u dus aankomen bij uw klant.

Bekijk de testoordelen
In de bijlage vindt u het artikel ‘Toekomstbestendig wonen’ uit de Geldgids. Op de een na laatste pagina ziet u de tabel met de testoordelen van de Consumentenbond.