Woonfonds Zelfstandigen Hypotheek

February 4, 2020

Veel mogelijkheden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel mogelijkheden voor kort- en groeiend zelfstandigen

 

Onze Zelfstandigen Hypotheek biedt een breed palet aan mogelijkheden, waarbij al na één boekjaar zelfstandigheid een hypotheek kan worden gesloten. Met de 1-2-3-regeling kan de groeiende zzp’er bijvoorbeeld het inkomen van de laatste twee jaar zwaarder laten meetellen. Zo hebben we meer rekenmethoden voor de zzp’er.

 

 

 

 

Eigen bedrijf in woning

 

Heeft uw klant zelf een bedrijf in zijn woning? Dan zijn er mogelijkheden voor een Woonfonds Zelfstandigen Hypotheek. De getaxeerde marktwaarde van het woongedeelte moet dan minstens 60% van de totale marktwaarde zijn.

 

 

 

 

Voordelen Zelfstandigen Hypotheek

 

100% verstrekking al bij 1 boekjaar zelfstandigheid

 

Leaseauto? Geen saldering van de bijtelling

 

Direct bereikbare acceptanten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Welke documenten heeft u voor een aanvraag nodig?

 

Bij kort-zelfstandigen vragen wij andere documenten op dan bij de groeiende zelfstandigen. Bekijk hier welke documenten wij nodig hebben.

 

Lees meer >

 

 

 

 

 

 

 

Bestel de gratis leaflet ‘Huis kopen als zelfstandige?’

 

Informeer uw zelfstandige klanten met de leaflet over de mogelijkheden om een huis te kopen als zelfstandige. Er is ruimte voor uw visitekaartje.

 

Bestel de gratis flyer >

 

 

 

 

 

 

 

Bereken de maximale Zelfstandigen Hypotheek

 

Wilt u de maximale hypotheek berekenen voor uw zelfstandige klant? Vergelijk direct alle berekenmethoden met deze handige berekentool.

 

Berekenen >

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Woonfonds Hypotheken is een handelsnaam van Achmea Bank N.V., statutair gevestigd te Den Haag, KvK nr. 27154399. Achmea Bank heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank en is opgenomen in het register van de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12000011